70 70 78 12 info@briko-tech.dk

Spar penge på reparation af dryppende vandhane, eller optimering af varmeanlæg

Vaske og vandhaner

En vandhane der drypper spilder hver dag op til 100 liter vand. Dette kan på årsbasis løbe op i tusindvis af kroner. Få udskiftet utætte pakninger omgående og undgå at betale for spildt vand. Tjek også jævnligt under vaske, at de er tætte, så du undgår dyre vandskader. Tjek også at overløbshuller i badekar, at vaske ikke er stoppet, og at pakningerne er tætte,. Hver 3-4 måned bør du afmontere dine perlatorer og afkalke dem. Dermed sikrer du, at vandet løber jævnt, og at der blandes nok luft i vandet. Du sparer tilmed penge, da du så bruger mindre vand.

Toilettet

Et toilet der løber er en dyr affære. Mindst en gang om året bør du tjekke dit toilet for utætheder. Ved at tilsætte en smule madkulør i cisternen, kan du tjekke om dit toilet et tæt. Tjek vandet efter en times tid. Hvis vandet i kummen er blevet farvet er toilettet ikke tæt. Er toilettet utæt bør du omgående få skiftet pakning eller lukkemekanismen, så du undgår både vandspild og grimme kalkstriber

Få et check af dit varmeanlæg

Dit varmeanlæg bliver gået igennem, og der bliver checket om:

  • Radiatorene er store nok. Hvis ikke de er det, får du dårlig afkøling på dit varmeanlæg, hvilket kan give en efterregning fra varmeværket.
  • Radiatorventilerne er med rumføler og forindstilling.
  • Cirkulationspumperne er de gamle som bruger omkring 50W, hvor de nye modeller kun bruger 5W.